Medewerkers

 
mr. T. van Dijk (Teun)
notaris
e-mail: klik hier 

opleiding:
doctoraal Notarieel Recht Vrije Universiteit (1985)
doctoraal Fiscaal Recht Universiteit van Amsterdam (1988)
beroepsopleiding Estate Planning (2001)
beroepsopleiding Agrarisch Recht (2001)

werkterrein:
de algemene notariële praktijk en in het bijzonder werkzaam op het terrein van het ondernemingsrecht, windmolenprojecten, de personen- en familiepraktijk, estate planning en de agrarische praktijk.

overige informatie:
werkzaam in het notariaat en verbonden aan het kantoor sinds 1985
benoemd tot notaris in 1993
bestuurslid van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie 2012 tot en met 2017 

mr. E.D. de Jongh (Eddy)
notaris/estate planner/agrarisch specialist
e-mail: klik hier 

werkterrein:
de algemene notariële praktijk en in het bijzonder werkzaam op het terrein van het ondernemingsrecht, de estate planning, (executie)veilingen en de agrarische praktijk

opleiding:
doctoraal Nederlands Recht Vrije Universiteit (1985)
doctoraal Notarieel Recht Vrije Universiteit (1986)
beroepsopleiding Agrarisch Recht (2000)
beroepsopleiding Estate Planning (2001)

overige informatie:
werkzaam in het notariaat sinds 1989
verbonden aan het kantoor sinds 1999
benoemd tot notaris te Dronten op 1 januari 2001 als opvolger van mr. A.F.M.Vos.

mr. J.H. Hutten (Herjan)
kandidaat-notaris
e-mail: klik hier 

Is sinds maart 2002 als kandidaat-notaris verbonden aan ons kantoor. Zijn werkgebied beslaat de gehele algemene notariële praktijk, met nadruk op het familierecht en de agrarische praktijk. Heeft de notariële beroepsopleiding en de aanvullende (specialistische) agrarische beroepsopleiding met succes afgerond. Was in 2007 betrokken bij de grootste agrarische kavelruil die ooit in de provincie Flevoland plaatsvond.

mr. R.W.S. Sterk (Rimmer)
kandidaat-notaris
e-mail: klik hier 
In 2008 is Rimmer ons kantoor komen versterken. Hij is werkzaam in de algemene notariële praktijk en heeft de postdoctorale notariële beroepsopleiding met succes afgerond.

 

Mw. mr. J.M. Hess (Marion)
kandidaat-notaris
e-mail: klik hier 
Marion is in 2008 bij ons in dienst getreden. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het oprichten van BV's, stichtingen en verenigingen. Daarnaast is zij werkzaam in de familiepraktijk.

 

Mw. mr. A.S. Blokzijl (Annet)
kandidaat-notaris
e-mail: klik hier 

Annet werkt sinds 2015 als kandidaat-notaris in de algemene praktijk.

 

   
Mw. mr. A.M.E. Westerhoff (Anne)
kandidaat-notaris
e-mail: klik hier 

Anne werkt in de registergoedpraktijk in het team dat de overdrachten van onroerende zaken en het vestigen van hypotheken verzorgt.

 

   
   

L. van der Vegte (Laurens)
notarisklerk
e-mail: klik hier 

Is na het afronden van de opleiding aan de HEAO (Management, Economie en Recht) sinds 1996 werkzaam in het notariaat en vanaf 1999 als notarisklerk verbonden aan ons kantoor. Het werkterrein van Laurens omvat de registergoedpraktijk in de ruimst mogelijke zin des woords. Zijn focus ligt vooral op nieuwbouwprojecten, bijzonder registergoed en het uitvoeren van opdrachten voor institutionele beleggers en overheden. Voorts is hij agrarisch />specialist en heeft zich buitengewoon bekwaamd in de begeleiding van windmolenprojecten.

Mw. A.E.L. Evers (Angelien)
notarisklerk
e-mail: klik hier 

Angelien is in 2009 bij ons kantoor komen werken. Haar jarenlange ervaring als notarisklerk wordt dagelijks ingezet op de registergoedafdeling.

 


mr. S. de Witte (Sjoerd)
notarisklerk
e-mail: klik hier 

Werkt sinds 2015 bij ons kantoor op de afdeling registergoed. Houdt zich voornamelijk bezig met werkzaamheden voor cliënten uit de publierechtelijke sector.


Mw. M. Scholtens-Faber (Martie)
secretaresse/notarieel medewerkster
e-mail: klik hier 

Werkt sinds november 2000 bij ons kantoor als secretaresse van notaris mr. T. van Dijk en notaris mr. E.D. de Jongh. Martie houdt zich hierbij vooral bezig met dossiers op het gebied van het familie- en ondernemingsrecht in brede zin.

.

Mw. D.A.M. Morais y Frelink- Kortekaas (Debby)
notarieel medewerkster
e-mail: klik hier 

Al sinds 1999 met veel enthousiasme bij ons werkzaam in de algemene notariële praktijk (familie- en ondernemingsrecht). Debby houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van testamenten, samenwoningscontracten, huwelijksvoorwaarden, het afwikkelen van nalatenschappen, opstellen van verklaringen van erfrecht, het doen van erfbelasting aangiften, het verzorgen van schenkingen en het oprichten van besloten vennootschappen. Debby heeft zich de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in het oprichten alsmede het wijzigen van statuten van stichtingen en verenigingen en in het verzorgen van executieveilingen.

 


Mw. M. Postma (Rian)
notarieel medewerkster
e-mail: klik hier 

Rian is werkzaam in de algemene notariële praktijk (familie- en ondernemingsrecht) en houdt zich onder andere bezig met het opstellen van testamenten, samenwoningscontracten, huwelijksvoorwaarden, het afwikkelen van nalatenschappen, opstellen van verklaringen van erfrecht, het doen van erfbelasting aangiften en het verzorgen van schenkingen. Daarnaast verzorgt zij het oprichten alsmede het wijzigen van statuten van stichtingen en verenigingen en het oprichten van besloten vennootschappen. 

 


Mw. A. Sijtsma (Angela)
notarieel medewerkster
e-mail: klik hier 

Angela is in 2015 bij ons kantoor in dienst getreden ter versterking van het team dat de oprichting verzorgt van stichtingen, verenigingen en vennootschappen alsmede alle bijkomende werkzaamheden.   

 

 

 

Mw. C.M. Bos (Carla)
notarieel medewerker
e-mail: klik hier 

Carla is in 2011 teruggekeerd in het notariaat, waar zij voorheen al zeven jaren had gewerkt en is thans bij ons werkzaam op de afdeling registergoed.

 

Mw. G.Terpstra (Geertruida)
notarieel medewerker
e-mail: klik hier 

In 2011 is Geertruida ons kantoor komen versterken. Zij heeft zich ingezet op verschillende afdelingen binnen ons kantoor en houdt zich nu voornamelijk bezig met onroerend-goed transacties en hypotheken. Ook verzorgt zij de royementsakten.  

 

Mw. M. Schenke (Mirjam)
receptioniste/telefoniste
e-mail: klik hier 

Sinds eind 1998 het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Verzorgt naast het aannemen van de telefoon en het ontvangen van onze cliënten nog duizend-en-één administratieve taken zoals het inboeken van gepasseerde akten en het versturen van hypotheekafschriften en eigendomsbewijzen. Verder helpt zij of haar collega Annuska Welbedacht u bij het legaliseren van documenten die u van ons kantoor dan wel andere notarissen heeft ontvangen.

Mw. A. Welbedacht (Annuska)
receptioniste/telefoniste
e-mail: klik hier 

Sinds begin 1998 werkzaam op ons kantoor. Is met haar collega Mirjam Schenke het eerste aanspreekpunt. Verzorgt naast het aannemen van de telefoon en het ontvangen van onze cliënten nog duizend-en-één administratieve taken zoals het inboeken van gepasseerde akten en het versturen van hypotheekafschriften en eigendomsbewijzen. Verder helpt zij u bij het legaliseren van documenten die u van ons kantoor dan wel andere notarissen heeft ontvangen.

H. Koornstra (Henk)
administrateur   
e-mail: klik hier 

Al vele jaren verzorgt Henk de financiële- en administratieve afwikkeling van de transacties die op ons kantoor plaatsvinden. Ook de automatisering behoort tot zijn takenpakket.

 

 

Links | Disclaimer
Copyright © 2018 Van Dijk De Jongh Notarissen | Endless webdesign